Reserveer nu

Maandmenu

Beschikbaar 3 oktober t.e.m. 27 oktober 2025

  • Lauwe salade van granen met gebakken bospaddestoelen, gerookte tonijn filet, gepekelde rode ui en hazelnoten
  • Bouillon van geroosterde herfstknollen met salie en kippenoesters
  • Pladijsfilet met aardpeer, spinazie en een jus van oude Bruggekaas
  • Op karkas gebakken patrijsfilet met een duxelle van knolselder, gebraiseerde boutjes, "Du Puy" linzen, romige Cognacsaus en chantenay wortelen
  • Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
  • Clafoutis van druiven met duindoornbes, munt, sorbet en amandelen

Petit menu

€ 55

  • Lauwe salade van granen met gebakken bospaddestoelen, gerookte tonijn filet, gepekelde rode ui en hazelnoten
  • Bouillon van geroosterde herfstknollen met salie en kippenoesters
  • Pladijsfilet met aardpeer, spinazie en een jus van oude Bruggekaas
  • Op karkas gebakken patrijsfilet met een duxelle van knolselder, gebraiseerde boutjes, "Du Puy" linzen, romige Cognacsaus en chantenay wortelen
  • Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
  • Clafoutis van druiven met duindoornbes, munt, sorbet en amandelen
  • Bijpassende wijnen + 25
  • Bijpassende wijnen + 30
  • Koffie

4-gangenmenu

€ 67

  • Lauwe salade van granen met gebakken bospaddestoelen, gerookte tonijn filet, gepekelde rode ui en hazelnoten
  • Bouillon van geroosterde herfstknollen met salie en kippenoesters
  • Pladijsfilet met aardpeer, spinazie en een jus van oude Bruggekaas
  • Op karkas gebakken patrijsfilet met een duxelle van knolselder, gebraiseerde boutjes, "Du Puy" linzen, romige Cognacsaus en chantenay wortelen
  • Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
  • Clafoutis van druiven met duindoornbes, munt, sorbet en amandelen
  • Bijpassende wijnen + 25
  • Bijpassende wijnen + 30
  • Koffie

5-gangenmenu

€ 81

  • Lauwe salade van granen met gebakken bospaddestoelen, gerookte tonijn filet, gepekelde rode ui en hazelnoten
  • Bouillon van geroosterde herfstknollen met salie en kippenoesters
  • Pladijsfilet met aardpeer, spinazie en een jus van oude Bruggekaas
  • Op karkas gebakken patrijsfilet met een duxelle van knolselder, gebraiseerde boutjes, "Du Puy" linzen, romige Cognacsaus en chantenay wortelen
  • Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
  • Clafoutis van druiven met duindoornbes, munt, sorbet en amandelen
  • Bijpassende wijnen + 25
  • Bijpassende wijnen + 30
  • Koffie

6-gangenmenu

€ 95

  • Lauwe salade van granen met gebakken bospaddestoelen, gerookte tonijn filet, gepekelde rode ui en hazelnoten
  • Bouillon van geroosterde herfstknollen met salie en kippenoesters
  • Pladijsfilet met aardpeer, spinazie en een jus van oude Bruggekaas
  • Op karkas gebakken patrijsfilet met een duxelle van knolselder, gebraiseerde boutjes, "Du Puy" linzen, romige Cognacsaus en chantenay wortelen
  • Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
  • Clafoutis van druiven met duindoornbes, munt, sorbet en amandelen
  • Bijpassende wijnen + 25
  • Bijpassende wijnen + 30
  • Koffie

Kaasbordje i.p.v. nagerecht

€ 10

De maandmenu is volledig vegetarisch verkrijgbaar.

In onze maandmenu is het  niet haalbaar om veganistisch of  100% lactosevrij te koken.

Gelieve allergieën of intoleranties  dan ook  op voorhand te vermelden bij de reservatie.

Voor dieetwensen of allergenen die niet op voorhand zijn doorgegeven zullen wij een klein supplement doorrekenen.

Dank voor uw begrip.