
Maandmenu
Beschikbaar 5 december t.e.m. 29 december 2025
- Groentenmacedoine met gemarineerde traag gegaarde gamba, gember, verse kruiden, roomijs van Madras kerrie, krokante kataifi en een dressing van gamba-olie
- Aardpeersoep met gerookt spek en spelt
- Kortgebakken st.jacobsvruchten met polenta van griesmeel, zeekraal en een wortel-Noilly pratsaus
- Filet van fazant met gebakken mini witlof, in de oven gegaarde boerenkool spruitjes, knolselder en een romige Calvados saus
- Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
- Cakepops met espuma van vanille en kaffir limoen, engelse saus met chocolade en een notencrumble
Jouw menu reserveren?
Petit menu
€ 55
- Groentenmacedoine met gemarineerde traag gegaarde gamba, gember, verse kruiden, roomijs van Madras kerrie, krokante kataifi en een dressing van gamba-olie
- Aardpeersoep met gerookt spek en spelt
- Kortgebakken st.jacobsvruchten met polenta van griesmeel, zeekraal en een wortel-Noilly pratsaus
- Filet van fazant met gebakken mini witlof, in de oven gegaarde boerenkool spruitjes, knolselder en een romige Calvados saus
- Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
- Cakepops met espuma van vanille en kaffir limoen, engelse saus met chocolade en een notencrumble
- Bijpassende wijnen + € 25 €
- Bijpassende wijnen + € 30 €
- Koffie
4-gangenmenu
€ 67
- Groentenmacedoine met gemarineerde traag gegaarde gamba, gember, verse kruiden, roomijs van Madras kerrie, krokante kataifi en een dressing van gamba-olie
- Aardpeersoep met gerookt spek en spelt
- Kortgebakken st.jacobsvruchten met polenta van griesmeel, zeekraal en een wortel-Noilly pratsaus
- Filet van fazant met gebakken mini witlof, in de oven gegaarde boerenkool spruitjes, knolselder en een romige Calvados saus
- Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
- Cakepops met espuma van vanille en kaffir limoen, engelse saus met chocolade en een notencrumble
- Bijpassende wijnen + € 25 €
- Bijpassende wijnen + € 30 €
- Koffie
5-gangenmenu
€ 81
- Groentenmacedoine met gemarineerde traag gegaarde gamba, gember, verse kruiden, roomijs van Madras kerrie, krokante kataifi en een dressing van gamba-olie
- Aardpeersoep met gerookt spek en spelt
- Kortgebakken st.jacobsvruchten met polenta van griesmeel, zeekraal en een wortel-Noilly pratsaus
- Filet van fazant met gebakken mini witlof, in de oven gegaarde boerenkool spruitjes, knolselder en een romige Calvados saus
- Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
- Cakepops met espuma van vanille en kaffir limoen, engelse saus met chocolade en een notencrumble
- Bijpassende wijnen + € 25 €
- Bijpassende wijnen + € 30 €
- Koffie
6-gangenmenu
€ 95
- Groentenmacedoine met gemarineerde traag gegaarde gamba, gember, verse kruiden, roomijs van Madras kerrie, krokante kataifi en een dressing van gamba-olie
- Aardpeersoep met gerookt spek en spelt
- Kortgebakken st.jacobsvruchten met polenta van griesmeel, zeekraal en een wortel-Noilly pratsaus
- Filet van fazant met gebakken mini witlof, in de oven gegaarde boerenkool spruitjes, knolselder en een romige Calvados saus
- Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
- Cakepops met espuma van vanille en kaffir limoen, engelse saus met chocolade en een notencrumble
- Bijpassende wijnen + € 25 €
- Bijpassende wijnen + € 30 €
- Koffie
Kaasbordje i.p.v. nagerecht
€ 10
De maandmenu is volledig vegetarisch verkrijgbaar.
In onze maandmenu is het niet haalbaar om veganistisch of 100% lactosevrij te koken.
Gelieve allergieën of intoleranties dan ook op voorhand te vermelden bij de reservatie.
Voor dieetwensen of allergenen die niet op voorhand zijn doorgegeven zullen wij een klein supplement doorrekenen.
Dank voor uw begrip.
