Reserveer nu

Welkom in
onze keuken

De opstart van Toi et Moi in 2007 moest een antwoord bieden op een aantal vragen die we onszelf voorlegden: wat verwachten we van een restaurantbezoek, van welke wijnen en dranken willen we genieten, van welke sfeer en omgeving houden we?

Toi et Moi is een restaurant waar het ongedwongen gastronomisch genieten is. We gaan voor een eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding en een persoonlijke toets, zowel in de keuken als in de bediening.

Wendy staat in voor de bediening in de zaal en zorgt ervoor dat je als klant niets tekort komt. Sven neemt de culinaire creaties voor zijn rekening met heel veel aandacht voor de ingrediënten.

Hoe wij werken

We gaan steeds op zoek naar (h)eerlijke producten met pure, authentieke smaken.

De aangeboden gerechten volgen het ritme van de seizoenen.

De samenwerking met lokale handelaars en de rechtstreekse aanvoer van producten op de grootste Europese vroegmarkt in Rungis (Parijs) staan garant voor de vooropgestelde kwaliteit.

Samen met Sam Govaert van Entrepot du Vin selecteren we voor elk menu de juiste wijnen. Naast de bijpassende wijnen hebben we ook een aantal keuzewijnen per fles die regelmatig wisselen. Vraag dus gerust naar onze wijnkaart.

Tot binnenkort,

Sven en Wendy