Reserveer nu

Maandmenu

Beschikbaar 1 september t.e.m. 3 oktober 2022

  • Paleta Iberico Bellota D.O.P. met parelcouscous, cavaillon, tomaat « Vierge » en granité van tomaat
  • Cappuccino van kruiden afgewerkt met rilette van gerookte makreel
  • Gegrilde hamachi met slahart, gele courgette, ingemaakte yuzu en een zuiderse crumble
  • Op de huid gebakken zeebaarsfilet met een risotto, mini-eringy, peterseliewortel, kalfsjus en peterselieolie
  • Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
  • Lauwwarme Solliès vijgen met chocolademousse, honingijs, pistachecrumble en een crème van rode biet

Petit menu

€ 45

  • Paleta Iberico Bellota D.O.P. met parelcouscous, cavaillon, tomaat « Vierge » en granité van tomaat
  • Cappuccino van kruiden afgewerkt met rilette van gerookte makreel
  • Gegrilde hamachi met slahart, gele courgette, ingemaakte yuzu en een zuiderse crumble
  • Op de huid gebakken zeebaarsfilet met een risotto, mini-eringy, peterseliewortel, kalfsjus en peterselieolie
  • Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
  • Lauwwarme Solliès vijgen met chocolademousse, honingijs, pistachecrumble en een crème van rode biet
  • Bijpassende wijnen + 20
  • Bijpassende wijnen + 25
  • Koffie

4-gangenmenu

€ 55

  • Paleta Iberico Bellota D.O.P. met parelcouscous, cavaillon, tomaat « Vierge » en granité van tomaat
  • Cappuccino van kruiden afgewerkt met rilette van gerookte makreel
  • Gegrilde hamachi met slahart, gele courgette, ingemaakte yuzu en een zuiderse crumble
  • Op de huid gebakken zeebaarsfilet met een risotto, mini-eringy, peterseliewortel, kalfsjus en peterselieolie
  • Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
  • Lauwwarme Solliès vijgen met chocolademousse, honingijs, pistachecrumble en een crème van rode biet
  • Bijpassende wijnen + 20
  • Bijpassende wijnen + 25
  • Koffie

5-gangenmenu

€ 68

  • Paleta Iberico Bellota D.O.P. met parelcouscous, cavaillon, tomaat « Vierge » en granité van tomaat
  • Cappuccino van kruiden afgewerkt met rilette van gerookte makreel
  • Gegrilde hamachi met slahart, gele courgette, ingemaakte yuzu en een zuiderse crumble
  • Op de huid gebakken zeebaarsfilet met een risotto, mini-eringy, peterseliewortel, kalfsjus en peterselieolie
  • Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
  • Lauwwarme Solliès vijgen met chocolademousse, honingijs, pistachecrumble en een crème van rode biet
  • Bijpassende wijnen + 20
  • Bijpassende wijnen + 25
  • Koffie

6-gangenmenu

€ 81

  • Paleta Iberico Bellota D.O.P. met parelcouscous, cavaillon, tomaat « Vierge » en granité van tomaat
  • Cappuccino van kruiden afgewerkt met rilette van gerookte makreel
  • Gegrilde hamachi met slahart, gele courgette, ingemaakte yuzu en een zuiderse crumble
  • Op de huid gebakken zeebaarsfilet met een risotto, mini-eringy, peterseliewortel, kalfsjus en peterselieolie
  • Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
  • Lauwwarme Solliès vijgen met chocolademousse, honingijs, pistachecrumble en een crème van rode biet
  • Bijpassende wijnen + 20
  • Bijpassende wijnen + 25
  • Koffie

Kaasbordje i.p.v. nagerecht

€ 10

De maandmenu is volledig vegetarisch verkrijgbaar.

In onze maandmenu is het momenteel niet haalbaar om veganistisch of lactosevrij te koken.

Gelieve allergieën of intoleranties ook te vermelden bij de reservatie.