Maandmenu
Beschikbaar 31 oktober t.e.m. 27 november 2024
- Fijngesneden gemarineerde contrefilet van Holstein met crème van aardpeer, paarse chantenay wortel en krokantjes
- Velouté van knolselder met gerookte eendenborstfilet
- Risotto met bospaddestoelen, truffelolie en geraspte Belper knolle
- Gebakken fazant filet met mini-grondwitlof, structuren van peterseliewortel, crumble van hazelnoten en een geturfde whisky roomsaus
- Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
- Duo van Satsuma-mandarijn en Braeburn-appel met speculoosijs, citroenverbena en millefeuille
Jouw menu reserveren?
Petit menu
€ 50
- Fijngesneden gemarineerde contrefilet van Holstein met crème van aardpeer, paarse chantenay wortel en krokantjes
- Velouté van knolselder met gerookte eendenborstfilet
- Risotto met bospaddestoelen, truffelolie en geraspte Belper knolle
- Gebakken fazant filet met mini-grondwitlof, structuren van peterseliewortel, crumble van hazelnoten en een geturfde whisky roomsaus
- Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
- Duo van Satsuma-mandarijn en Braeburn-appel met speculoosijs, citroenverbena en millefeuille
- Bijpassende wijnen + € 25 €
- Bijpassende wijnen + € 30 €
- Koffie
4-gangenmenu
€ 60
- Fijngesneden gemarineerde contrefilet van Holstein met crème van aardpeer, paarse chantenay wortel en krokantjes
- Velouté van knolselder met gerookte eendenborstfilet
- Risotto met bospaddestoelen, truffelolie en geraspte Belper knolle
- Gebakken fazant filet met mini-grondwitlof, structuren van peterseliewortel, crumble van hazelnoten en een geturfde whisky roomsaus
- Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
- Duo van Satsuma-mandarijn en Braeburn-appel met speculoosijs, citroenverbena en millefeuille
- Bijpassende wijnen + € 25 €
- Bijpassende wijnen + € 30 €
- Koffie
5-gangenmenu
€ 75
- Fijngesneden gemarineerde contrefilet van Holstein met crème van aardpeer, paarse chantenay wortel en krokantjes
- Velouté van knolselder met gerookte eendenborstfilet
- Risotto met bospaddestoelen, truffelolie en geraspte Belper knolle
- Gebakken fazant filet met mini-grondwitlof, structuren van peterseliewortel, crumble van hazelnoten en een geturfde whisky roomsaus
- Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
- Duo van Satsuma-mandarijn en Braeburn-appel met speculoosijs, citroenverbena en millefeuille
- Bijpassende wijnen + € 25 €
- Bijpassende wijnen + € 30 €
- Koffie
6-gangenmenu
€ 87
- Fijngesneden gemarineerde contrefilet van Holstein met crème van aardpeer, paarse chantenay wortel en krokantjes
- Velouté van knolselder met gerookte eendenborstfilet
- Risotto met bospaddestoelen, truffelolie en geraspte Belper knolle
- Gebakken fazant filet met mini-grondwitlof, structuren van peterseliewortel, crumble van hazelnoten en een geturfde whisky roomsaus
- Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
- Duo van Satsuma-mandarijn en Braeburn-appel met speculoosijs, citroenverbena en millefeuille
- Bijpassende wijnen + € 25 €
- Bijpassende wijnen + € 30 €
- Koffie
Kaasbordje i.p.v. nagerecht
€ 10
De maandmenu is volledig vegetarisch verkrijgbaar.
In onze maandmenu is het niet haalbaar om veganistisch of 100% lactosevrij te koken.
Gelieve allergieën of intoleranties dan ook op voorhand te vermelden bij de reservatie.
Voor dieetwensen of allergenen die niet op voorhand zijn doorgegeven zullen wij een klein supplement doorrekenen.
Dank voor uw begrip.