
Maandmenu
Beschikbaar 26 januari t.e.m. 18 februari 2023
- carpaccio van Noorse skrei met avocado, pastinaak, knolselder, monniksbaard en een mikan-mandarijnvinaigrette
- Romige soep van schorseneer en raapjes met fijn gesneden gerijpt guanciale spek en bieslookolie
- Kortgebakken pijlinktvis met honingtrostomaatjes, pijnboompitten, hazelnootboter, roodlof en bloedsinaas
- Pluma Iberico met chimichurri, paprika, Peruaanse oca knol en geroosterde zoete aardappel
- Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
- Espressoparfait met koffiepraliné, karamel, whisky, hazelnootmeringue en chocolade
Jouw menu reserveren?
Petit menu
€ 45
- carpaccio van Noorse skrei met avocado, pastinaak, knolselder, monniksbaard en een mikan-mandarijnvinaigrette
- Romige soep van schorseneer en raapjes met fijn gesneden gerijpt guanciale spek en bieslookolie
- Kortgebakken pijlinktvis met honingtrostomaatjes, pijnboompitten, hazelnootboter, roodlof en bloedsinaas
- Pluma Iberico met chimichurri, paprika, Peruaanse oca knol en geroosterde zoete aardappel
- Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
- Espressoparfait met koffiepraliné, karamel, whisky, hazelnootmeringue en chocolade
- Bijpassende wijnen + € 20 €
- Bijpassende wijnen + € 25 €
- Koffie
4-gangenmenu
€ 55
- carpaccio van Noorse skrei met avocado, pastinaak, knolselder, monniksbaard en een mikan-mandarijnvinaigrette
- Romige soep van schorseneer en raapjes met fijn gesneden gerijpt guanciale spek en bieslookolie
- Kortgebakken pijlinktvis met honingtrostomaatjes, pijnboompitten, hazelnootboter, roodlof en bloedsinaas
- Pluma Iberico met chimichurri, paprika, Peruaanse oca knol en geroosterde zoete aardappel
- Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
- Espressoparfait met koffiepraliné, karamel, whisky, hazelnootmeringue en chocolade
- Bijpassende wijnen + € 20 €
- Bijpassende wijnen + € 25 €
- Koffie
5-gangenmenu
€ 68
- carpaccio van Noorse skrei met avocado, pastinaak, knolselder, monniksbaard en een mikan-mandarijnvinaigrette
- Romige soep van schorseneer en raapjes met fijn gesneden gerijpt guanciale spek en bieslookolie
- Kortgebakken pijlinktvis met honingtrostomaatjes, pijnboompitten, hazelnootboter, roodlof en bloedsinaas
- Pluma Iberico met chimichurri, paprika, Peruaanse oca knol en geroosterde zoete aardappel
- Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
- Espressoparfait met koffiepraliné, karamel, whisky, hazelnootmeringue en chocolade
- Bijpassende wijnen + € 20 €
- Bijpassende wijnen + € 25 €
- Koffie
6-gangenmenu
€ 81
- carpaccio van Noorse skrei met avocado, pastinaak, knolselder, monniksbaard en een mikan-mandarijnvinaigrette
- Romige soep van schorseneer en raapjes met fijn gesneden gerijpt guanciale spek en bieslookolie
- Kortgebakken pijlinktvis met honingtrostomaatjes, pijnboompitten, hazelnootboter, roodlof en bloedsinaas
- Pluma Iberico met chimichurri, paprika, Peruaanse oca knol en geroosterde zoete aardappel
- Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
- Espressoparfait met koffiepraliné, karamel, whisky, hazelnootmeringue en chocolade
- Bijpassende wijnen + € 20 €
- Bijpassende wijnen + € 25 €
- Koffie
Kaasbordje i.p.v. nagerecht
€ 10
De maandmenu is volledig vegetarisch verkrijgbaar.
In onze maandmenu is het momenteel niet haalbaar om veganistisch of lactosevrij te koken.
Gelieve allergieën of intoleranties ook te vermelden bij de reservatie.