Reserveer nu

Maandmenu

Beschikbaar 26 januari t.e.m. 18 februari 2023

  • carpaccio van Noorse skrei met avocado, pastinaak, knolselder, monniksbaard en een mikan-mandarijnvinaigrette
  • Romige soep van schorseneer en raapjes met fijn gesneden gerijpt guanciale spek en bieslookolie
  • Kortgebakken pijlinktvis met honingtrostomaatjes, pijnboompitten, hazelnootboter, roodlof en bloedsinaas
  • Pluma Iberico met chimichurri, paprika, Peruaanse oca knol en geroosterde zoete aardappel
  • Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
  • Espressoparfait met koffiepraliné, karamel, whisky, hazelnootmeringue en chocolade

Petit menu

€ 45

  • carpaccio van Noorse skrei met avocado, pastinaak, knolselder, monniksbaard en een mikan-mandarijnvinaigrette
  • Romige soep van schorseneer en raapjes met fijn gesneden gerijpt guanciale spek en bieslookolie
  • Kortgebakken pijlinktvis met honingtrostomaatjes, pijnboompitten, hazelnootboter, roodlof en bloedsinaas
  • Pluma Iberico met chimichurri, paprika, Peruaanse oca knol en geroosterde zoete aardappel
  • Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
  • Espressoparfait met koffiepraliné, karamel, whisky, hazelnootmeringue en chocolade
  • Bijpassende wijnen + 20
  • Bijpassende wijnen + 25
  • Koffie

4-gangenmenu

€ 55

  • carpaccio van Noorse skrei met avocado, pastinaak, knolselder, monniksbaard en een mikan-mandarijnvinaigrette
  • Romige soep van schorseneer en raapjes met fijn gesneden gerijpt guanciale spek en bieslookolie
  • Kortgebakken pijlinktvis met honingtrostomaatjes, pijnboompitten, hazelnootboter, roodlof en bloedsinaas
  • Pluma Iberico met chimichurri, paprika, Peruaanse oca knol en geroosterde zoete aardappel
  • Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
  • Espressoparfait met koffiepraliné, karamel, whisky, hazelnootmeringue en chocolade
  • Bijpassende wijnen + 20
  • Bijpassende wijnen + 25
  • Koffie

5-gangenmenu

€ 68

  • carpaccio van Noorse skrei met avocado, pastinaak, knolselder, monniksbaard en een mikan-mandarijnvinaigrette
  • Romige soep van schorseneer en raapjes met fijn gesneden gerijpt guanciale spek en bieslookolie
  • Kortgebakken pijlinktvis met honingtrostomaatjes, pijnboompitten, hazelnootboter, roodlof en bloedsinaas
  • Pluma Iberico met chimichurri, paprika, Peruaanse oca knol en geroosterde zoete aardappel
  • Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
  • Espressoparfait met koffiepraliné, karamel, whisky, hazelnootmeringue en chocolade
  • Bijpassende wijnen + 20
  • Bijpassende wijnen + 25
  • Koffie

6-gangenmenu

€ 81

  • carpaccio van Noorse skrei met avocado, pastinaak, knolselder, monniksbaard en een mikan-mandarijnvinaigrette
  • Romige soep van schorseneer en raapjes met fijn gesneden gerijpt guanciale spek en bieslookolie
  • Kortgebakken pijlinktvis met honingtrostomaatjes, pijnboompitten, hazelnootboter, roodlof en bloedsinaas
  • Pluma Iberico met chimichurri, paprika, Peruaanse oca knol en geroosterde zoete aardappel
  • Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
  • Espressoparfait met koffiepraliné, karamel, whisky, hazelnootmeringue en chocolade
  • Bijpassende wijnen + 20
  • Bijpassende wijnen + 25
  • Koffie

Kaasbordje i.p.v. nagerecht

€ 10

De maandmenu is volledig vegetarisch verkrijgbaar.

In onze maandmenu is het momenteel niet haalbaar om veganistisch of lactosevrij te koken.

Gelieve allergieën of intoleranties ook te vermelden bij de reservatie.