Reserveer nu

Maandmenu

Beschikbaar 2 DECEMBER t.e.m. 27 DECEMBER 2021

  • Sashimi van tonijn met een dashivinaigrette, koolrabi, komkommer en avocado
  • Lichte crème van kastanjes met aardpeer en Japanse andoorn
  • Op vel gebakken zeebaarsfilet met een risotto van groene matchathee, emulsie van olijfolie en yuzu, gekonfijte citroen en slahart
  • Gebakken fazantfilet met butternut, mini grondwitlof, peterseliewortelpuree, karmozijnpeer en een geturfde whiskyroomsaus
  • Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
  • Parfait van witte chocolade met een kardemomcrème, chocoladecrumble en rode bietschilferijs

Petit menu

€ 45

  • Sashimi van tonijn met een dashivinaigrette, koolrabi, komkommer en avocado
  • Lichte crème van kastanjes met aardpeer en Japanse andoorn
  • Op vel gebakken zeebaarsfilet met een risotto van groene matchathee, emulsie van olijfolie en yuzu, gekonfijte citroen en slahart
  • Gebakken fazantfilet met butternut, mini grondwitlof, peterseliewortelpuree, karmozijnpeer en een geturfde whiskyroomsaus
  • Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
  • Parfait van witte chocolade met een kardemomcrème, chocoladecrumble en rode bietschilferijs
  • Bijpassende wijnen + 20
  • Bijpassende wijnen + 25
  • Koffie

4-gangenmenu

€ 55

  • Sashimi van tonijn met een dashivinaigrette, koolrabi, komkommer en avocado
  • Lichte crème van kastanjes met aardpeer en Japanse andoorn
  • Op vel gebakken zeebaarsfilet met een risotto van groene matchathee, emulsie van olijfolie en yuzu, gekonfijte citroen en slahart
  • Gebakken fazantfilet met butternut, mini grondwitlof, peterseliewortelpuree, karmozijnpeer en een geturfde whiskyroomsaus
  • Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
  • Parfait van witte chocolade met een kardemomcrème, chocoladecrumble en rode bietschilferijs
  • Bijpassende wijnen + 20
  • Bijpassende wijnen + 25
  • Koffie

5-gangenmenu

€ 68

  • Sashimi van tonijn met een dashivinaigrette, koolrabi, komkommer en avocado
  • Lichte crème van kastanjes met aardpeer en Japanse andoorn
  • Op vel gebakken zeebaarsfilet met een risotto van groene matchathee, emulsie van olijfolie en yuzu, gekonfijte citroen en slahart
  • Gebakken fazantfilet met butternut, mini grondwitlof, peterseliewortelpuree, karmozijnpeer en een geturfde whiskyroomsaus
  • Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
  • Parfait van witte chocolade met een kardemomcrème, chocoladecrumble en rode bietschilferijs
  • Bijpassende wijnen + 20
  • Bijpassende wijnen + 25
  • Koffie

6-gangenmenu

€ 81

  • Sashimi van tonijn met een dashivinaigrette, koolrabi, komkommer en avocado
  • Lichte crème van kastanjes met aardpeer en Japanse andoorn
  • Op vel gebakken zeebaarsfilet met een risotto van groene matchathee, emulsie van olijfolie en yuzu, gekonfijte citroen en slahart
  • Gebakken fazantfilet met butternut, mini grondwitlof, peterseliewortelpuree, karmozijnpeer en een geturfde whiskyroomsaus
  • Kaasbordje met huisgemaakte garnituur
  • Parfait van witte chocolade met een kardemomcrème, chocoladecrumble en rode bietschilferijs
  • Bijpassende wijnen + 20
  • Bijpassende wijnen + 25
  • Koffie

Kaasbordje i.p.v. nagerecht

€ 10

De maandmenu is volledig vegetarisch verkrijgbaar.

In onze maandmenu is het momenteel niet haalbaar om veganistisch of lactosevrij te koken.

Gelieve allergieën of intoleranties ook te vermelden bij de reservatie.