Reserveer nu

Kerstavondmenu 2024

Op kerstavond komen genieten van extra feestelijke culinaire verwennerij?

Kom je voeten onder tafel schuiven bij Resto Toi et Moi.

Menu p.p.: € 95

Bijpassende wijnen: € 30

Reserveren? Dat doe je telefonisch via 09 225 86 33.

Na betaling van € 95 p.p. op het rekeningnummer BE11 1096 6593 5048 is de reservatie bevestigd.

Het menu

Rosé espumante “extra brut” Bodegas del fin del mundo met hapje

Zwaardvisfilet met een crème van strandkrabbetjes, Japanse andoorn, pijpajuin, citrus en microgroenten

Velouté van bospaddestoelen met kastanjes en salie

Parmentier van hazenbout en Ratte-aardappelen met wintergroenten, gemarineerde red meat radish en een Porto saus

Krokant gebakken Pluma Iberico met parelgerst, spitskool, pompoen en Sechuan peper

Parfait van witte chocolade”Nevado” met een crème van kardemom, chocolade crumble en een sorbet van rode biet en cuberdon

Koffie of thee met huisgemaakte zoetigheden

Het menu

Rosé espumante “extra brut” Bodegas del fin del mundo met hapjes

Tartaar van wilde zalm”Westerross” met koolrabi, appel, radijs en een yuzu-misocrème

Bouillon van kastanjechampignons en aardpeer

Gemarineerde gamba’s à la plancha met zwarte kleefrijst, mango, rode biet, shiso en hazelnootolie

Duo van kalfslende met kruiden en kalfszwezerik, spitskool met gerookt spek, wintergroenten en een dragonroomsaus

Amandeldaquoise met een ganache van passievrucht, “Santander 65%” chocolade en ijs van zoethoutstokken

Koffie of thee met huisgemaakte zoetigheden

Om middernacht klinken we op een sprankelend 2025 met een glaasje champagne Lacroix-Triaulaire, Le biographe, Brut

Oudejaarsmenu 2024

Ook op oudejaar verwelkomen we je van harte voor een spetterende afsluiter van het jaar. We starten om 19 uur.

Menu p.p.: € 115

Bijpassende wijnen: € 30

Reserveren? Dat doe je telefonisch via 09 225 86 33.

Na betaling van € 115 p.p. op het rekeningnummer BE11 1096 6593 5048 is de reservatie bevestigd.

VOLZET