Kerstavondmenu 2024
Op kerstavond komen genieten van extra feestelijke culinaire verwennerij?
Kom je voeten onder tafel schuiven bij Resto Toi et Moi.
Menu p.p.: € 95
Bijpassende wijnen: € 30
Reserveren? Dat doe je telefonisch via 09 225 86 33.
Na betaling van € 95 p.p. op het rekeningnummer BE11 1096 6593 5048 is de reservatie bevestigd.
Het menu
Rosé espumante “extra brut” Bodegas del fin del mundo met hapje
Zwaardvisfilet met een crème van strandkrabbetjes, Japanse andoorn, pijpajuin, citrus en microgroenten
Velouté van bospaddestoelen met kastanjes en salie
Parmentier van hazenbout en Ratte-aardappelen met wintergroenten, gemarineerde red meat radish en een Porto saus
Krokant gebakken Pluma Iberico met parelgerst, spitskool, pompoen en Sechuan peper
Parfait van witte chocolade”Nevado” met een crème van kardemom, chocolade crumble en een sorbet van rode biet en cuberdon
Koffie of thee met huisgemaakte zoetigheden
Het menu
Rosé espumante “extra brut” Bodegas del fin del mundo met hapjes
Tartaar van wilde zalm”Westerross” met koolrabi, appel, radijs en een yuzu-misocrème
Bouillon van kastanjechampignons en aardpeer
Gemarineerde gamba’s à la plancha met zwarte kleefrijst, mango, rode biet, shiso en hazelnootolie
Duo van kalfslende met kruiden en kalfszwezerik, spitskool met gerookt spek, wintergroenten en een dragonroomsaus
Amandeldaquoise met een ganache van passievrucht, “Santander 65%” chocolade en ijs van zoethoutstokken
Koffie of thee met huisgemaakte zoetigheden
Om middernacht klinken we op een sprankelend 2025 met een glaasje champagne Lacroix-Triaulaire, Le biographe, Brut
Oudejaarsmenu 2024
Ook op oudejaar verwelkomen we je van harte voor een spetterende afsluiter van het jaar. We starten om 19 uur.
Menu p.p.: € 115
Bijpassende wijnen: € 30
Reserveren? Dat doe je telefonisch via 09 225 86 33.
Na betaling van € 115 p.p. op het rekeningnummer BE11 1096 6593 5048 is de reservatie bevestigd.
VOLZET