Reserveer nu

Kerstavondmenu 2022 VOLZET

Op kerstavond komen genieten van extra feestelijke culinaire verwennerij?

Kom je voeten onder tafel schuiven bij Resto Toi et Moi.

Menu p.p.: € 90

Bijpassende wijnen: € 25

Reserveren? Dat doe je telefonisch via 09 225 86 33.

Na betaling van € 90 p.p. op het rekeningnummer BE11 1096 6593 5048 is de reservatie bevestigd.

Het menu

Rosé espumante extra brut Bodegas del fin del mundo met hapje

Huisbereide blini met gemarineerde Westerross zalm, dille, Japanse andoorn, zalmeitjes, vanilleolie en zure room
2020 Weingut Gsellmann Andreas, Weissburgunder, Weiss, Bio, Burgenland, Oostenrijk

Velouté van paddestoelen met Armagnac

Brandade van witvis met rivierkreeftstaartjes, zeegroenten en een yuzuroomsaus
2021 Le Morette, Vigneto Mandolara, DOC Lugana, Veneto, Italië

Chateaubriand van hert met gearomatiseerde wortelgroenten,
gerookte olie, rode ui en portosaus
2019 Vila Voltaire, Je Suis Tombé Par Terre Rouge, IGP Coteaux d’Enserune, Languedoc, Frankrijk

Gebakken appel met génoise, crème van advocaat, chocolade-kaneelcrumble, gemarineerde rozijnen met Pedro Ximenez sherry en gebruind boterijs

Koffie of thee met huisgemaakte zoetigheden

Het menu

Rosé espumante extra brut Bodegas del fin del mundo met hapjes

Sashimi van yellowtail kingfish met een truffel-ponzusaus,
pickles van courgette, mosterdzaadjes, groene asperges en chioggiabiet
2021 Weingut Meierer, Kestener Riesling Trocken, Mosel, Duitsland

Velouté van knolselder met gerookte paling en bieslook

Gebakken st.jacobsvruchten met een dashi-beurre blanc, shiitake, venkel en groene kruiden
2021 Can Serra dels Exibis, Pura Vida Blanco, DO Costers del Segre, Catalunya, Spanje

Rosé gebakken lamsfilet met een crème van bataat, koolrabi, rode biet,
gratin van Ratte aardappelen en de lamsjus met zoethout
2020 Domaine Du Granit Doré, Beauvernay, AOP Julienas, Beaujolais, Frankrijk

Parfait van karamel, chocoladebiscuit, ganache, coulis van mucicao en stuifmeelpollen

Koffie of thee met huisgemaakte zoetigheden

Om middernacht klinken we op een sprankelend 2023 met een glaasje champagne Lacroix-Triaulaire, Le biographe, Brut

Oudejaarsmenu 2022 VOLZET

Ook op oudejaar verwelkomen we je van harte voor een spetterende afsluiter van het jaar. We starten om 19 uur.

Menu p.p.: € 105

Bijpassende wijnen: € 25

Reserveren? Dat doe je telefonisch via 09 225 86 33.

Na betaling van € 105 p.p. op het rekeningnummer BE11 1096 6593 5048 is de reservatie bevestigd.