Kerstavondmenu 2025
Op kerstavond komen genieten van extra feestelijke culinaire verwennerij?
Kom je voeten onder tafel schuiven bij Resto Toi et Moi.
Menu p.p.: € 95
Bijpassende wijnen: € 30
Reserveren? Dat doe je telefonisch via 09 225 86 33.
Na betaling van € 95 p.p. op het rekeningnummer BE11 1096 6593 5048 is de reservatie bevestigd.

Het menu
Rosé espumante “extra brut” Bodegas del fin del mundo met hapje
Groentenmacedoine met gemarineerde traag gegaarde gamba, gember, verse kruiden, roomijs van Madras kerrie, krokante kataifi en een dressing van gamba-olie
Aardpeersoep met gerookt spek en spelt
Kortgebakken sint-jacobsvruchten met polenta van griesmeel, zeekraal en een wortel-Noilly pratsaus
Filet van fazant met gebakken mini witlof, in de oven gegaarde boerenkool spruitjes, knolselder en een romige Calvados saus
Cakepops met espuma van vanille en kaffir limoen, engelse saus met chocolade en een notencrumble
Koffie of thee met huisgemaakte zoetigheden
Het menu
Rosé espumante “extra brut” Bodegas del fin del mundo met hapjes
Tartaar van kalfsvlees met nashipeer, geroosterde sesamzaadjes, pijpajuin, kwartelei en vers gebakken casave krokantjes
Bouillon van patrijs met kruidenflensjes
Gebakken grietfilet met portobello, jus van oud Bruggekaas, kastanjes en koolrabi
Rosé gebakken lamsheupje met structuren van pastinaak, gebakken witlof, gratin dauphinois en een portosaus
Cremeux van framboos met een biscuit van matcha en yuzu, pistacheroomijs en meringue met anijszaadjes
Koffie of thee met huisgemaakte zoetigheden
Om middernacht klinken we op een sprankelend 2026 met een glaasje champagne Lacroix-Triaulaire, Le biographe, Brut
Oudejaarsmenu 2025
Ook op oudejaar verwelkomen we je van harte voor een spetterende afsluiter van het jaar. We starten om 19 uur.
Menu p.p.: € 115
Bijpassende wijnen: € 30
Reserveren? Dat doe je telefonisch via 09 225 86 33.
Na betaling van € 115 p.p. op het rekeningnummer BE11 1096 6593 5048 is de reservatie bevestigd.
VOLZET



