Toi et Moi lr-6738.jpg
Toi et Moi lr-6759.jpg
Toi et Moi lr-6810.jpg
Toi et Moi lr-6716.jpg
Toi et Moi lr-6738.jpg

Filosofie


SCROLL DOWN

Filosofie


Onze Filosofie

De opstart van Toi et Moi in 2007 moest een antwoord bieden op een aantal vragen die we onszelf voorlegden : wat verwachten we van een restaurantbezoek - van welke wijnen en dranken willen we genieten - van welke sfeer en omgeving houden we?

Toi et Moi is een restaurant waar het ongedwongen gastronomisch genieten is.  Een eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding en een persoonlijke toets zowel in de keuken als in de bediening.  

Wendy staat in voor de bediening in de zaal en zorgt ervoor dat je als klant niets tekort komt.  Sven neemt de culinaire creaties voor zijn rekening met heel veel aandacht voor de ingrediënten.

Toi et Moi lr-6759.jpg

Keuken


Keuken


Onze Keuken

We gaan steeds op zoek naar (h)eerlijke producten met pure, authentieke smaken.  

De aangeboden gerechten volgen het ritme van de seizoenen.  

De samenwerking met lokale handelaars en de rechtstreekse aanvoer van produkten op de grootste europese vroegmarkt te Rungis (Parijs) staan garant voor de vooropgestelde kwaliteit.

Tot binnenkort,

Sven en Wendy

Impressie


Impressie


Toi et Moi lr-6810.jpg

Kaart


Kaart



VOORGERECHTEN

Soep verkrijgbaar uit het maandmenu. 10,50 €

Risotto “Carnaroli” met bospaddestoelen en verse truffel Macrosporum. 27,00 €

Gefrituurde wijting met Waldorfslaatje en een beurre blanc met yuzu en verse kruiden. 19,00 €

Carpaccio van hert met gekaramelliseerde sjalot, brunoise van herfstgroenten, gebrande noten en een vinaigrette met pruimenpitolie. 21,00 €

 
HOOFDGERECHTEN

Gebakken grietfilet met geprakte aardappelen, prei en verse truffel Macrosporum. 36,00 €

Rode curry van zoete aardappel en aubergine geparfumeerd met citroengras en limoen geserveerd met jasmijnrijst. 21,50 €
Ook verkrijgbaar met gebakken nobashi. 28,50 €

Ragout van bospaddestoelen met gebakken kalfszwezeriken, gekonfijte aardappelen en een Pedro Ximénezjus. 38,00 €

Gegrilde Hereford rib-eye - 300g met Provencaalse ratatouille en gebakken krieltjes. 32,00 €

Rijstnoedels met tofu en aubergines, miso, nori, bonitovlokken en een sesamcrunch. 28,00 €


NAGERECHTEN

Creme brulée geinfuseerd met kardemompeulen. 9,50 €

Dame blanche met vanille uit Madagascar. 11,00 €

Mousse van bosbessen met een crunch van chocolade « Santander 65% » en verse munt. 11,00 €

Rood fruit met notencrumble, crème geparfumeerd met Grand Marnier en basilicumsiroop. 12,00 €


MAANDMENU


MAANDMENU


 

Maandmenu van 03/10 tot en met 28/10


Gebakken koningsoesterzwam met prei, rode biet, scamorza en een kastanjecrumble

***

Bouillon van ossestaart met Madeira en kruidenflensjes

***

Chateaubriand van hert met geroosterde butternut, aardpeer, verse vijgen en romige tarwe

***

Witte chocoladebavarois met ijs van saffraan, gedroogde abrikozen, amandelen en amaretticrunch

***

*Extra tussengerecht voor de liefhebbers:
Risotto “Carnaroli” met bospaddestoelen en verse truffel Macrosporum. 18,00 €



Grand menu à 50,00 € (voorgerecht-soep-hoofdgerecht-dessert)
Petit menu à 42,00 € (voorgerecht-hoofdgerecht-koffie of thee)
Bijpassende wijnen à 20,00 €
 

Toi et Moi lr-6716.jpg

Reserveer


Reserveer



Reserveer hier je tafel online & real-time en krijg onmiddellijk bevestiging van je reservatie!

Alle dagen open van 18-21.30u  -  Zondag van 12-14u en van 18-21.30u  -  Dinsdag & woensdag gesloten

Op zaterdagavond is de keuze beperkt tot onze maandmenu (petit of grand).
Hierbij houden we graag rekening met mogelijke allergieën of vegetarische wensen.
Mogen we jullie dan ook vragen deze op voorhand mee te geven.


 
 

CADEAUBON


CADEAUBON



CADEAUBON

Kom gerust langs in ons restaurant om een cadeaubon aan te kopen of stuur ons een mailtje.

***

Slecht weer?  Geen tijd?  Last-minute?  Geen probleem.   We bieden ook graag de mogelijkheid aan om  last-minute en online je cadeaubon te kopen.  Deze kan je onmiddellijk betalen en afdrukken. 


Contact


Contact



RESTAURANT TOI ET MOI  -  SINT-MICHIELSSTRAAT 31  9000 GENT  -  TEL +32 9 225 86 33  -  restotoietmoi@skynet.be - BTW : BE0 642.734.470

- PARKEREN -

Parkeren kan heel makkelijk. Je volgt gewoon de parkingroute richting Sint-Michielsparking (parking 7).  De parking heeft meer dan 450 plaatsen, is 24/24 open en is permanent bewaakt.  Bovendien betaal je na 19u en op zondag een aangepast tarief.  Je kan ook terecht op parking RAMEN (parking 8).  Deze heeft 280 plaatsenen is 24/24 en 7/7 open.  


Vanaf 3 april is er een nIeuw circulatieplan in Gent.

Ons restaurant is nog steeds heel makkelijk bereikbaar via 3 invalswegen.