toi et moi bart albrecht tablefever 2.jpg
website 15 toi et moi gent restaurant bart albrecht fotograaf food culinair tablefever.jpg
3 toi et moi gent restaurant bart albrecht fotograaf food culinair tablefever.jpg
website 1 15 toi et moi gent restaurant bart albrecht fotograaf food culinair tablefever.jpg
toi et moi bart albrecht tablefever 2.jpg

Filosofie


SCROLL DOWN

Filosofie


Onze Filosofie

De opstart van Toi et Moi in 2007 moest een antwoord bieden op een aantal vragen die we onszelf voorlegden : wat verwachten we van een restaurantbezoek - van welke wijnen en dranken willen we genieten - van welke sfeer en omgeving houden we?

Toi et Moi is een restaurant waar het ongedwongen gastronomisch genieten is.  Een eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding en een persoonlijke toets zowel in de keuken als in de bediening.  

Wendy staat in voor de bediening in de zaal en zorgt ervoor dat je als klant niets tekort komt.  Sven neemt de culinaire creaties voor zijn rekening met heel veel aandacht voor de ingrediënten.

website 15 toi et moi gent restaurant bart albrecht fotograaf food culinair tablefever.jpg

Keuken


Keuken


Onze Keuken

We gaan steeds op zoek naar (h)eerlijke producten met pure, authentieke smaken.  

De aangeboden gerechten volgen het ritme van de seizoenen.  

De samenwerking met lokale handelaars en de rechtstreekse aanvoer van produkten op de grootste europese vroegmarkt te Rungis (Parijs) staan garant voor de vooropgestelde kwaliteit.

Tot binnenkort,

Sven en Wendy

Impressie


Impressie


3 toi et moi gent restaurant bart albrecht fotograaf food culinair tablefever.jpg

Kaart


Kaart



VOORGERECHTEN

Soep verkrijgbaar uit het maandmenu. 10,50 €

Toast champignons “2018” met hummus en zwarte look. 20,00 €

Gebakken eendenlever met rode biet, pastinaak, verse vijgen en een compote van sjalotten. 22,00 €

Romige polenta met parmezaanse kaas en verse zwarte truffel. 27,00 €

 

HOOFDGERECHTEN

Gebakken schelvishaasje met peterseliewortel, girolles, verse rozemarijnblaadjes en rosevalaardappelen. 29,00 €

In de oven gegaarde staartvis met tomaat, rode ui, look, venkel en rode Camarguerijst. 31,00 €

Hertefilet met gearomatiseerde wortelgroenten, gerookte olie, gepofte quinoa en wildjus. 32,00 €

Gegrilde Hereford rib-eye - 300g met Provencaalse ratatouille en gebakken krieltjes. 32,00 €

Rode curry van zoete aardappel en aubergine geparfumeerd met citroengras en limoen geserveerd met jasmijnrijst. 20,50 €
Ook verkrijgbaar met gebakken nobashi. 25,50 €

Seizoensgroenten “Au vin” met gebakken salie, noten en geprakte aardappelen met hoeveboter. 26,00 €

 

NAGERECHTEN

Creme brulée geinfuseerd met kardemompeulen. 9,50 €

Dame blanche met vanille uit Madagascar. 11,00 €

Millefeuille met gekaramelliseerde peren en gedroogde vijgen, sesamzaadjes, sherry en vanilleijs. 12,00 €

Chocoladetaart « Santander 65% » met hazelnoten en sinaas geserveerd met ijs van havermelk en rozemarijn. 12,00 €


MAANDMENU


MAANDMENU


 

Maandmenu van 29 november tem 30 december 2018

 


 Brandade met gerookte steur, gefrituurde Vitelotteaardappelschijfjes en een mosterdsausje

***

Rode bietensoep met feta, dille en pitjes

***

Gebakken fazantfilet met winterse groenten, pancetta, Taliskerroomsaus en druiven

***

Panna cotta met advokaat, amandelschilfers, chocoladenibs en huisgedroogde bananenchips



Grand menu à 50,00 € (voorgerecht-soep-hoofdgerecht-dessert)
Petit menu à 42,00 € (voorgerecht-hoofdgerecht-koffie of thee)
Bijpassende wijnen à 20,00 €
 

Feestmenu


Feestmenu



Kerstavondmenu
volzet!


Aperitief Toi et Moi met hapje

Tartaar van wilde zalm “Westerross” met koolrabi, appel en miso met yuzu

Heldere champignonsoep met verse dragon en gebakken shitake

Gevulde kalfsrolletjes met pancetta en mozzarella geserveerd met een pompoenrisotto, kastanjes en salie Eggnog met chocolade “Santander 65%”, doyennépeer, kruidenijs en crumble

Koffie of thee met huisgemaakte zoetigheden


Menu à 70,00 € Bijpassende wijnen à 20,00 €
Na betaling van het voorschot van 70.00 € pp. is de reservatie bevestigd.
rekeningnummer. BE11 1096 6593 5048


Oudejaarsavondmenu 2018
Volzet


We starten om 19u met: Aperitief Toi et Moi - glaasje cava met Gentse roomer en hapjes

Carpaccio van zacht gerookte contre filet “ Holstein” met een rucolaslaatje, notenvinaigrette en geraspte parmezaan

Velouté van edamame, dashi, miso en zijdezachte tofu

Mul, mosseltjes en venusschelpen met sobanoedels, saffraanbouillon en gremolata

Sukade van hert met bospaddestoelen, rode biet, amandelkroketjes en macadamianoten

Duo van chocolade -en koffiemousse, karamel en meringue

Koffie of thee met huisgemaakte zoetigheden

Om middernacht klinken we op een sprankelend 2019 met een glaasje champagne " Didier Chopin " brut grand réserve


Menu à 90,00 € Bijpassende wijnen à 25,00 €

Na betaling van het voorschot van 90.00 € pp. is de reservatie bevestigd.
rekeningnummer. BE11 1096 6593 5048


website 1 15 toi et moi gent restaurant bart albrecht fotograaf food culinair tablefever.jpg

Reserveer


Reserveer



Reserveer hier je tafel online & real-time en krijg onmiddellijk bevestiging van je reservatie!

Alle dagen open van 18-21.30u  -  Zondag van 12-14u en van 18-21.30u  -  Woensdag gesloten


 
 

CADEAUBON


CADEAUBON



CADEAUBON

Kom gerust langs in ons restaurant om een cadeaubon aan te kopen of stuur ons een mailtje.

***

Slecht weer?  Geen tijd?  Last-minute?  Geen probleem.   We bieden ook graag de mogelijkheid aan om  last-minute en online je cadeaubon te kopen.  Deze kan je onmiddellijk betalen en afdrukken. 


Contact


Contact



RESTAURANT TOI ET MOI  -  SINT-MICHIELSSTRAAT 31  9000 GENT  -  TEL +32 9 225 86 33  -  restotoietmoi@skynet.be

- PARKEREN -

Parkeren kan heel makkelijk. Je volgt gewoon de parkingroute richting Sint-Michielsparking (parking 7).  De parking heeft meer dan 450 plaatsen, is 24/24 open en is permanent bewaakt.  Bovendien betaal je na 19u en op zondag een aangepast tarief.  Je kan ook terecht op parking RAMEN (parking 8).  Deze heeft 280 plaatsenen is 24/24 en 7/7 open.  


Vanaf 3 april is er een nIeuw circulatieplan in Gent.

Ons restaurant is nog steeds heel makkelijk bereikbaar via 3 invalswegen.