Kerstavondmenu
volzet!


Aperitief Toi et Moi met hapje

Tartaar van wilde zalm “Westerross” met koolrabi, appel en miso met yuzu

Heldere champignonsoep met verse dragon en gebakken shitake

Gevulde kalfsrolletjes met pancetta en mozzarella geserveerd met een pompoenrisotto, kastanjes en salie Eggnog met chocolade “Santander 65%”, doyennépeer, kruidenijs en crumble

Koffie of thee met huisgemaakte zoetigheden


Menu à 70,00 € Bijpassende wijnen à 20,00 €
Na betaling van het voorschot van 70.00 € pp. is de reservatie bevestigd.
rekeningnummer. BE11 1096 6593 5048


Oudejaarsavondmenu 2018
Volzet


We starten om 19u met: Aperitief Toi et Moi - glaasje cava met Gentse roomer en hapjes

Carpaccio van zacht gerookte contre filet “ Holstein” met een rucolaslaatje, notenvinaigrette en geraspte parmezaan

Velouté van edamame, dashi, miso en zijdezachte tofu

Mul, mosseltjes en venusschelpen met sobanoedels, saffraanbouillon en gremolata

Sukade van hert met bospaddestoelen, rode biet, amandelkroketjes en macadamianoten

Duo van chocolade -en koffiemousse, karamel en meringue

Koffie of thee met huisgemaakte zoetigheden

Om middernacht klinken we op een sprankelend 2019 met een glaasje champagne " Didier Chopin " brut grand réserve


Menu à 90,00 € Bijpassende wijnen à 25,00 €

Na betaling van het voorschot van 90.00 € pp. is de reservatie bevestigd.
rekeningnummer. BE11 1096 6593 5048