toi et moi bart albrecht tablefever 2.jpg
11 toi et moi gent restaurant bart albrecht tablefever.jpg
7 toi et moi gent restaurant bart albrecht tablefever.jpg
toietmoitablefeverbartalbrecht2.jpg
toi et moi bart albrecht tablefever 2.jpg

Filosofie


SCROLL DOWN

Filosofie


Onze Filosofie

De opstart van Toi et Moi in 2007 moest een antwoord bieden op een aantal vragen die we onszelf voorlegden : wat verwachten we van een restaurantbezoek - van welke wijnen en dranken willen we genieten - van welke sfeer en omgeving houden we?

Toi et Moi is een restaurant waar het ongedwongen gastronomisch genieten is.  Een eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding en een persoonlijke toets zowel in de keuken als in de bediening.  

Wendy staat in voor de bediening in de zaal en zorgt ervoor dat je als klant niets tekort komt.  Sven neemt de culinaire creaties voor zijn rekening met heel veel aandacht voor de ingrediënten.

11 toi et moi gent restaurant bart albrecht tablefever.jpg

Keuken


Keuken


Onze Keuken

We gaan steeds op zoek naar (h)eerlijke producten met pure, authentieke smaken.  

De aangeboden gerechten volgen het ritme van de seizoenen.  

De samenwerking met lokale handelaars en de rechtstreekse aanvoer van produkten op de grootste europese vroegmarkt te Rungis (Parijs) staan garant voor de vooropgestelde kwaliteit.

Tot binnenkort,

Sven en Wendy

Impressie


Impressie


7 toi et moi gent restaurant bart albrecht tablefever.jpg

Kaart


Kaart


VOORGERECHTEN

Soep verkrijgbaar uit het maandmenu. 10,50 €

Brandade van schelvis met gebakken langoustine, gefruite prei en kervelcoulis. 23,00 €

Carpaccio van hert met rucola, parmezaanse kaas, pijnboompitten, kastanjes en balsamicovinaigrette. 18,00 €

• Met verse zwarte wintertruffel “macrosporum”. Suppl. 13,50 €

Huisgerookte rode biet “Big green egg” met bio-geitenkaas, tijm, slahart en gebrande noten. 17,00 €

 

HOOFDGERECHTEN

Gebakken grietfilet met karnemelkstampers, prei, gebakken spek en een blanke botersaus met verse kruiden. 29,00 €

Dashi van kombu en bonito met gebakken makreelfilet, brunoise van groentjes en verse koriander. 26,00 €

Gebakken hazerugfilet met geglaceerde seizoensgroenten, saus van zoethout en tonkabonen afgewerkt met geroosterde cacaonibs. 32,00 €

Gegrilde Hereford rib-eye - 300g met Provencaalse ratatouille en gebakken krieltjes. 31,00 €

Rode curry van zoete aardappel en aubergine geparfumeerd met citroengras en limoen geserveerd met jasmijnrijst. 18,50 €

*Ook verkrijgbaar met gebakken nobashi. 23,50 €

Open ravioli met boschampignons, crème van butternut met pruimenpitolie en amandelnoten. 24,00 €

* Met verse zwarte wintertruffel “macrosporum”. Suppl. 13,50 €

 

NAGERECHTEN

Crème brulée geparfumeerd met kardemom. 8,00 €

Savoyard van camembert en roquefort met vijgebrood, pruimenbalsamico en herfstfruit. 13,00 €

Kruidige chocoladeganache met gekonfijte gember, pistachenoten en gedroogde abrikozen. 11,00 €

Dame blanche de luxe. 9,50 €

Maandmenu


Maandmenu


 

Maandmenu van 02 november tem 28 november 2017

 


 

Sashimi van kabeljauwhaasje met witte rammenas, gemarineerde selder, honingtrostomaatjes en een crème van granny smith

***

Soepje van peterseliewortel met vadouvanolie en kastanjecrumble

***

Chateaubriand van hert met herfstgroenten en geglaceerde chantenaywortelen, fine champagnesaus en puree van bataat

***

Gieser Wildemanpeer met een parfait van karamel, kruim van linzerdeeg en mascarponecrème

 



Grand menu à 45,00 € (voorgerecht-soep-hoofdgerecht-dessert)
Petit menu à 38,00 € (voorgerecht-hoofdgerecht-koffie of thee)
Bijpassende wijnen à 20,00 €
 

toietmoitablefeverbartalbrecht2.jpg

Reserveer


Reserveer



Reserveer hier je tafel online & real-time en krijg onmiddellijk bevestiging van je reservatie!

Alle dagen open van 18-22u  -  Zondag van 12-14u en van 18-22u  -  Woensdag gesloten


 
 

Cadeaubon


Cadeaubon


Koop je cadeaubon HIER.

Contact


Contact



RESTAURANT TOI ET MOI  -  SINT-MICHIELSSTRAAT 31  9000 GENT  -  TEL +32 9 225 86 33  -  restotoietmoi@skynet.be

- PARKEREN -

Parkeren kan heel makkelijk. Je volgt gewoon de parkingroute richting Sint-Michielsparking (parking 7).  De parking heeft meer dan 450 plaatsen, is 24/24 open en is permanent bewaakt.  Bovendien betaal je na 19u en op zondag een aangepast tarief.  Je kan ook terecht op parking RAMEN (parking 8).  Deze heeft 280 plaatsenen is 24/24 en 7/7 open.  


Vanaf 3 april is er een nIeuw circulatieplan in Gent.

Ons restaurant is nog steeds heel makkelijk bereikbaar via 3 invalswegen.