VOORGERECHTEN

Soep verkrijgbaar uit het maandmenu. 10,50 €

Carpaccio van octopus met rucola, pomelo, bio-olijfolie, verse dille en roze  peper. 17,00 €

Fijngesneden Mangalicaham 36m. met burrata, jonge sla, tomaten en tapenade. 19,00 €

Veggieversie zonder ham: 16,00 €

Krokant gebakken sardines met een bulgursalade , krenten, pistache en gekonfijte citroencrème. 16,00 €

 

HOOFDGERECHTEN

Kruidig visstoofpotje met kardemom, verse gember, venkel en mosterdzaadjes ,geserveerd met pladijsfilet en rijst. 26,00 €

Gebakken gamba met fijne zwarte pasta, courgette en een pittigetomatensaus. 29,00 €

Gegrilde Hereford rib-eye - 300g met Provençaalse ratatouille en gebakken krieltjes. 31,00 €

Balletjes van rund- en lamsgehakt met gebakken jasmijnrijst en groene linzen, paksoi en een romige sesamsaus. 26,00 €

Geroosterde zomergroenten met rucola, verse geitenkaas, pijnboompitten en basilicumolie. 24,00 €

Rode curry van zoete aardappel en aubergine geparfumeerd met citroengras en limoen geserveerd met jasmijnrijst. € 18,50

Ook verkrijgbaar met gebakken nobashi. € 23,50

 

NAGERECHTEN

Crème brulée geparfumeerd met kardemom. 8,00 €

Savoyard van camembert en roquefort met vijgebrood, pruimenbalsamico en herfstfruit. 13,00 €

Kruidige chocoladeganache met gekonfijte gember, pistachenoten en gedroogde abrikozen. 11,00 €

Dame blanche de luxe. 9,50 €