VOORGERECHTEN

Soep verkrijgbaar uit het maandmenu. 10,50 €

Frisse salade van seizoensgroenten met gefrituurde rog, krokante pancetta en vadouvanolie. 17,00 €

Burrata di bufala met aubergine, groene linzen, focaccia met rozemarijn, tomaten en arbequina olijfolie. 19,00 €

Krokant gebakken kalfszwezeriken met courgette, rucola, verse oregano, parmezaan en pijnboompitten. 20,00 €

 

HOOFDGERECHTEN

Op z’n huid gebakken wilde zalmfilet “Westeros” met tomatencouscous, zoutvlokken met 5 pepers, artisjok en een kruidencrème. 28,00 €

Supreme van zwartpootkip met witte asperges, venkel, rivierkreeftjes en corne de gatte. 30,00 €

Gegrilde Hereford rib-eye - 300g met Provencaalse ratatouille en gebakken krieltjes. 32,00 €

Rode curry van zoete aardappel en aubergine geparfumeerd met citroengras en limoen geserveerd met jasmijnrijst. 20,50 €
Ook verkrijgbaar met gebakken nobashi. 25,50 €

In panko en sesamzaad gebakken oesterzwam met geprakte aardappelen, bataat, rode ui, paksoy en soja-ponzuvinaigrette. 26,00 €

 

NAGERECHTEN

Crème brulée met vanille en sorbet van kalamansi. 8,00 €

Marsepeinbavarois met verse granola en citrustartaar met verse munt. 10,00 €

Dame blanche de luxe. 9,50 €

Warm pistachegebakje met vanilleijs, seizoensfruit en coulis. 12,00 €