VOORGERECHTEN

Soep verkrijgbaar uit het maandmenu. 10,50 €

Brandade van schelvis met gebakken langoustine, gefruite prei en kervelcoulis. 23,00 €

Carpaccio van hert met rucola, parmezaanse kaas, pijnboompitten, kastanjes en balsamicovinaigrette. 18,00 €

• Met verse zwarte wintertruffel “macrosporum”. Suppl. 13,50 €

Huisgerookte rode biet “Big green egg” met bio-geitenkaas, tijm, slahart en gebrande noten. 17,00 €

 

HOOFDGERECHTEN

Gebakken grietfilet met karnemelkstampers, prei, gebakken spek en een blanke botersaus met verse kruiden. 29,00 €

Dashi van kombu en bonito met gebakken makreelfilet, brunoise van groentjes en verse koriander. 26,00 €

Gebakken hazerugfilet met geglaceerde seizoensgroenten, saus van zoethout en tonkabonen afgewerkt met geroosterde cacaonibs. 32,00 €

Gegrilde Hereford rib-eye - 300g met Provencaalse ratatouille en gebakken krieltjes. 31,00 €

Rode curry van zoete aardappel en aubergine geparfumeerd met citroengras en limoen geserveerd met jasmijnrijst. 18,50 €

*Ook verkrijgbaar met gebakken nobashi. 23,50 €

Open ravioli met boschampignons, crème van butternut met pruimenpitolie en amandelnoten. 24,00 €

* Met verse zwarte wintertruffel “macrosporum”. Suppl. 13,50 €

 

NAGERECHTEN

Crème brulée geparfumeerd met kardemom. 8,00 €

Savoyard van camembert en roquefort met vijgebrood, pruimenbalsamico en herfstfruit. 13,00 €

Kruidige chocoladeganache met gekonfijte gember, pistachenoten en gedroogde abrikozen. 11,00 €

Dame blanche de luxe. 9,50 €