VOORGERECHTEN

Soep verkrijgbaar uit het maandmenu. 10.50 €

Quiche met maanzaadjes, gekonfijte citroen, ricotta, gerookte zalm en slaatje met witte asperges. 19.00 €

Lauwe salade van rode camarguerijst en quinoa met fetakaas, gedroogde abrikozen, rucola en saffraanyoghurt. 16.00 €

Frisgroene kruidencouscous met kortgebakken pijlinktvis, gamba, slahart en een olie van schaaldieren. 20.00 €

 

HOOFDGERECHTEN

Gebakken grietfilet met witte asperges, anijschampignons, dragonrijst en een crème van erwtjes. 29.00 €

Meuniere gebakken moten van hondshaai met look, honingtrostomaten, amandelschilfers, romanesco en fijne kruiden geserveerd met gestoomde aardappelen. 26.00 €

Gegrilde Hereford rib-eye - 300g met Provencaalse ratatouille en gebakken krieltjes. 31.00 €

In de oven gegaarde kwartels met seizoensgroenten, crème van bloemkool, gerookte spekblokjes en een balsamicovinaigrette. 29.00 €

Rode curry van zoete aardappel en aubergine geparfumeerd met citroengras en limoen geserveerd met jasmijnrijst. € 18.50

Ook verkrijgbaar met gebakken nobashi. € 23.50

Champignonburgers met chiazaad, pitten en eierplant, fris slaatje van koolrabi en appel, mosterdmayonaise. 24.00 €

 

NAGERECHTEN

Crème brulée van limoenblad en citroengras. 8,00 €

Parfait van yoghurt met roze pompelmoes en aardbeien, verse munt en citroenkrokantjes. 12,00 €

Cheesecake van ricotta, vanille, speculoos en verse passievrucht. 11,00 €

Dame blanche de luxe. 9,50 €