VOORGERECHTEN

Soep verkrijgbaar uit het maandmenu. 10,50 €

Ricotta met gemarineerde wintergroenten, bonen, mosterdzaadjes en pistachenoten. 16,00 €

Kortgebakken pijlinktvis met fregola sepia, gekonfijte look, pijpajuin, honingtrostomaatjes en basilicumolie. 19,00 €

Bavarois van knolselder met rilette van kalfswang, soldaatjes, peterselie-olie, gerookte makreel en ansjovis. 22,00 €

 

HOOFDGERECHTEN

Op z’n vel gegaarde goudbrasem met gebakken schorseneren , crème van bintjes, croutons, rucola en romige limoensaus. 29,00 €

Gebakken lengfilet met savooi, brunoise van aardappel en gele biet, saus van graantjesmosterd “Tierenteyn” en breydelspek. 28,00 €

Huisbereide zuurkool met speenvarken, zwarte pens, jeneverbessen, appel en gekonfijte aardappel. 30,00 €

Gegrilde Hereford rib-eye - 300g met Provencaalse ratatouille en gebakken krieltjes. 31,00 €

Rode curry van zoete aardappel en aubergine geparfumeerd met citroengras en limoen geserveerd met jasmijnrijst. 20,50 €  Ook verkrijgbaar met gebakken nobashi. 25,50 €

Mille-feuille van butternutpompoen en scamorza met bladerdeeg, crème van mierikswortel en een coleslaw met sultanarozijnen. 26,00 €

 

NAGERECHTEN

Crème brulée geparfumeerd met kardemom. 8,00 €

Savoyard van camembert en roquefort met vijgebrood, pruimenbalsamico en herfstfruit. 13,00 €

Kruidige chocoladeganache met gekonfijte gember, pistachenoten en gedroogde abrikozen. 11,00 €

Dame blanche de luxe. 9,50 €