ONZE KAART


VOORGERECHTEN

SOEP VERKRIJGBAAR VAN HET MENU. 10,50 €

TARTAAR VAN NOBASHIGARNALEN MET FIJNGESNEDEN ZESPRI, KORIANDER, CRÈME VAN GROENE
CURRY EN VERSE KIEMEN. 17,00 €

SALADE VAN WITTE ASPERGES, LOMITO PATA NEGRA “100% BELLOTA”, KWARTELEITJES, AVOCADO,
PETERSELIECRÈME EN KROKANTJES. 20,00 €

GEFRITUURDE FALAFELBALLETJES MET EEN MAROKKAANSE SALADE VAN GROENE TARWE “FREEKEH”,
GEMARINEERDE TOMATEN, MUNT, KORIANDER EN GRIEKSE YOGHURT. 16,00 €

 

HOOFDGERECHTEN

OP Z’N VEL GEBAKKEN OMBERVIS CORVINA MET WITTE ASPERGES AA, NOILLY PRAT WITTEWIJNSAUS,
LAMSOOR EN “LA RATTE DU TOUQUET” AARDAPPELEN. 29,00 €

GEBAKKEN ZEEWOLFHAASJE MET GESTOOFDE VENKEL, GEFRITUURDE UIRINGEN, AARDAPPELPUREE EN EEN
RODEWIJNSAUS VAN GEROOSTERDE GROENTEN. 26,00 €

VARKENSHAASJE “DUKE OF BERKSHIRE” MET TUINBONEN, SUCRINE, ANIJSCHAMPIGNONS, CRÈME VAN ARTISJOK,
GEBAKKEN KRIELTJES EN EEN BRUINE JUS MET BONENKRUID. 27,00 €

GEGRILDE IERSE RIB-EYE MET EEN SJALOTTEN-RODEWIJNBOTER, GEPERSILLEERDE KRIELAARDAPPELEN
EN EEN FRISSE MESCLUN. 24,50 €

RODE CURRY VAN ZOETE AARDAPPEL EN AUBERGINE GEPARFUMEERD MET CITROENGRAS
EN LIMOEN GESERVEERD MET JASMIJNRIJST. 18,50 €
OOK VERKRIJGBAAR MET GEBAKKEN NOBASHI. 23,50 €

AL DENTE GEGAARDE STRIGOLI MET GEGRILDE HALLOUMI, RATATOUILLE, OREGANO EN LENTEUI. 22,00 €

 

DESSERTKAART

CRÈME BRULÈE VAN ARABICA KOFFIE EN IRISH CREAM BAILEYS. 8,00 €

PANNA COTTA VAN KOKOS EN VANILLE MET 3 STRUCTUREN VAN CONFÉRENCEPEREN. 10,00 €

YOGHURTCAKE MET EEN CARAMELCRÈME, MOUSSE EN KOFFIESIROOP MET SINAAS GEPARFUMEERD,
VANILLEIJS MET VULKANISCHE SUIKER ” GALABÉ LA RÉUNION. ” 12,00 €

DAME BLANCHE DE LUXE. 8,50 €


Om een vlotte bediening te garanderen, serveren we vanaf 6 personen enkel het maandmenu.